Onlinekurs med fanveils – Entel Hob koreografi + fanveil-teknik

Annah har tidigare hållit mycket uppskattade workshops i fanveilteknik, och den lyriska fusionkoreografin till klassiska sången “Entel Hob”. Nu kan du gå denna teknik- och koreokurs med fanveils online!

Om fanveils

Fanveils är ett modernt tillskott till magdans / Raqs Sharqi, en vidareutveckling av de solfjädrar med silkestyg som används i kinesisk och japansk traditionell dans. Det flytande, flödande intryck de ger har gjort dem enormt populära. De används ibland i “vanlig” magdans som alternativ till slöja, tex i entréstycken (mejanse/orientale). Men de användas också ofta i fusionstycken, där vissa rörelser från Raqs Sharqi finns med men där en stor del av rörelsemönstren hämtats från balett, latinska danser eller modern västerländsk dans.

Den koreografi som Annah skapat till den klassiska sången “Entel Hob” (All the Love) innehåller vissa fusionelement men också stora delar klassisk Raqs Sharqi.

Kursinformation

Kursen hålls i 2 delar, söndag 22/11 & 29/11, kl 18.00-19.30 CEST / UTC+2.

Nivå är öppen fortsättningsnivå – du bör ha några års erfarenhet av magdans. Det underlättar om du dansat med fanveils tidigare, men det är inte något absolut krav. Kursen inleds med grundteknik för fanveils, och uppdelningen i 2 delar ger dig möjlighet att öva på grundrörelser och grepp etc mellan lektionerna.

Kursen hålls online via Zoom. Några dagar före kursstart skickas ett mail ut med instruktioner om hur du använder Zoom och med länk till kurs-“mötet”.

Anmälan

Kursavgift: 400 SEK / 45 USD / 35 EUR. Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan + betala in kursavgiften. Din anmälan behandlas så snart kursavgiften kommit in.
Inbetalning kan ske via

  • Swish 123 471 91 26 (enbart inom Sverige)
  • Bankgiro 760-5314 (enbart inom Sverige)
  • PayPal till info@fireflow.se
  • Banköverföring från utlandet: IBAN SE5480000831395340241701, BIC: SWEDSESS

Anmälan är bindande. Kursavgift återbetalas enbart mot uppvisande av läkarintyg, eller om kursen skulle ställas in av Annah/Fireflow.

Kursanmälan – Onlinekurs Fanveils november 2020
Betalningsvillkor
Behandling av personuppgifter
Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen.
De lämnas aldrig ut till någon annan, och sparas enbart under den tid du går någon kurs hos oss, såvida du själv inte medgivit något annat.
Om du vill prenumerera på någon av våra e-postutskick så anmäl detta nedan.
(Kursanmälan gör inte att du med automatik läggs till i någon e-postlista, förutom den som enbart används för kursens medlemmar)
Prenumeration på Fireflow’s nyhetsbrev
Rulla till toppen