Kurser & Events

Annah on stage in Oslo 2016 – photo by Miriam Embla

Terminskurser
Sommar- och vinterskola
Egenbokade grupplektioner
Möhippor
Privatlektioner & instruktörscoaching
Coaching för showgrupper
Workshops

Terminskurser

Terminskurser i Malmö och Ask (strax söder om Röstånga) med Annah of Sweden / Anna Hyberg hålls 1 gång/vecka under vår- och hösttermin, med start i februari respektive september. Dessa kurser löper vanligtvis 12 veckor och ges på flera nivåer, från grundnivå och uppåt.

Sommar-  och vinterskola

Vi håller som regel 3 omgångar kortkurser per år:

  • Vinterskola – januari
  • Sommarskola del 1 – juni
  • Sommarskola del 2 – augusti

Dessa kurser brukar gå 3 veckor, med grupper på grund- och fortsättningsnivå. De är ett bra sätt för nybörjare att få en introduktion i dansen utan att direkt anmäla till en hel termin, och en populär påbyggnad för de elever som går terminskurser vår/höst.

Fest-/grupplektioner

Om du inte har möjlighet att gå en terminskurs eller vill prova på magdans/Raqs Sharqi tillsammans med en grupp vänner kan du boka en lektion med Annah vid ett tillfälle som passar er. Det kan vara på dagtid, eller på kvällstid tex i samband med en tjejmiddag. Rekommenderad längd är 1,5-2 timmar om lektionen ska “gå på djupet”. I samband med fest, då man ofta har mycket annat som händer, brukar 1 timme vara lagom.

Pris för egenbokade lektioner i grupp är 1700:-/1 timme, 1000:-/timme för ytterligare tid därutöver.

Dansstudio med speglar i Ask eller Malmö ingår, men du kan också välja att hålla lektionen hemma eller i någon annan lokal. Stäm då av med Annah i förväg ang yta, golv etc. OBS att reseersättning om 25:-/mil tillkommer i dessa fall.

Möhippor

En möhippa med magdans är ett roligt och “lyxigt” inslag som brukar stanna kvar i minnet. Pris för möhippa med 1 timmes undervisning ligger mellan 1700:- och 3000:- beroende på innehåll.

Privatlektioner

Privatlektioner är ett bra alternativ för dig som på egen hand vill träna och utveckla din dans, eller komplettera terminsklasserna med fördjupning inom något visst område. Priser och alternativ för privatlektioner hittar du här.
Privatlektioner omfattar även coaching för instruktörer.

Coaching för showgrupper

Annah har många års erfarenhet av träning och uppträdanden i grupp och kan ge värdefull vägledning tex inför en tävling eller en show. Gruppcoaching kan tex omfatta konstnärlig utveckling av gruppens framträdande, koreografiarbete, scen- och kostymtips och synkroniseringsövningar. Kontakta oss på info@fireflow.se för upplägg & prisuppgift.

Workshops

Annah håller vanligtvis 1-2 workshops per termin i Malmö, och på andra orter och utomlands efter önskemål. Pris sätts efter önskad längd och inriktning. Kontakta Annah för prisuppgift och önskemål om tema!

Fireflow arrangerar även workshops med gästlärare. 17-19 april 2020 anordnas Fireflow Festival i Malmö för 7:e gången – även i år med Marta Korzun och Vanessa of Cairo!